Kokkan kodus- küüslauguleivakesed 🍞

Mõnda aega tagasi proovisime kallimaga kätt kodus sushi ja küüslauguleivakeste meisterdamises. Mulle hakkasid need leivakesed nii väga meeldima, et ma koguaeg ainult neid meisterdada tahakski ja kõigile sisse sööta 😃

Mõlemad kukkusid täitsa kenasti välja. Leivakestega läks nii, et kuigi esimest laari suutsime liiga kaua ahjus hoida siis teine plaaditäis oli supppper!

Kuna ma neid leivakesi jumaldan siis panen siia ka kirja, kuidas neid kiirelt ja lihtsalt 30-ne minutiga valmistada 🙂

Esiteks võta päts musta leiba ja lõika parajateks viiludeks, viilukeste suurus otsusta täiesti oma äranägemise järgi. Meie tegime ühed viilukesed keskelt pooleks ja teised üldse kolmeks.

Seejärel vala kaussi õli ja tükelda (või pressi küüslaugu pressiga) paar küünt küüslauku sinna sisse, kes on laisem kasutagu küüslaugu soola, sega ilusti läbi ning siis uputa (päriselt ära neid ikka uputa eks :D) seal sees leivakesed neid ikka ilusti segades.

Laota ahjuplaadile ning küpseta 225- kraadises ahjus 10-20minutit, kui ilusti segad selle aja jooksul paar korda, siis küpsevad ühtlasemalt 😉

Mul pilt tuli kahjuks mingi mega kahtlane ja seda ma siia lisama ei hakka ning netist ka rottida ei taha☺

Kes viitsib valmistada sellele soovin vaid edu, et sõltuvusse ei jääks 😉

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s